BE your own Impulse!
 
 

Door de inzet van change-teams kun je BE impulse inzetten op veel verschillende gebieden. Per expertisegebied zetten wij uiteen wat wij hieronder verstaan en wat je van onze inzet mag verwachten.  Procesoptimalisatie

Wij vinden het een uitdaging om 'vrij' te denken als het gaat om de processen. Daarom denken wij niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Wanneer wij de deur uitlopen, laten wij het gedachtegoed van continue verbeteren achter bij jouw medewerkers. Procesoptimalisatie stopt nooit.


Meer info

 


 


Selectietrajecten

Wij helpen als onafhankelijke partner bij het selectietraject op een transparante manier. Bij ons hoef je geen pagina's volle Programma's van Eisen (PvE's) te verwachten, want wij komen graag tot de kern.

Meer info


 

Implementatietrajecten 

Wij bieden jouw organisatie integraal projectmanagement met aandacht voor mens, techniek, scope, budget en kwaliteit. Door ons dynamische team zijn wij breed inzetbaar.

Meer info 


Testcoördinatie

Wij zijn voorzien van een aantal goede en doorgewinterde testcoördinatoren. Zij helpen je graag van A tot Z, maar uiteraard kunnen zij je ook bij een specifiek onderdeel ondersteunen. 

Meer info


 

 Dienstverlening & Klantbeleving

Ben jij toe aan een nieuwe 'impulse' in jouw dienstverlening? Wil jij de dienstverlening van jouw organisatie een boost geven? Of wil jij jouw dienstverlening optimaliseren en/of digitaliseren? Wij hebben een enorme passie voor dit soort vraagstukken en helpen de organisatie graag een stap vooruit.

Meer info 


Functioneel beheer

Ook voor het tijdelijke vervangen of het versterken van jouw functioneel beheer afdeling kun je bij ons terecht. Wij hebben een aantal sterke functioneel beheerders met jarenlange ervaring. 


Meer info


 

Verandertrajecten

Het implementeren van verbeteringen of het wijzigen van een proces kent ook een veranderkundig component. Wij helpen de organisatie en collega's om waar nodig de omslag van weerstand naar veranderbereidheid te maken.

Meer info 


Strategisch partner

Ben jij op zoek naar een onafhankelijk en een ervaren strategisch partner? Dan ben je bij BE impulse aan het juiste adres. Naast deze strategische ondersteuning kunnen wij vanuit BE impulse ook inhoudelijk de juiste stimulans geven en de implementaties begeleiden.

Meer info


Trainingen en opleidingen
Nieuwe medewerkers opleiden? Kennis krijgen van je nieuwe rol als kerngebruiker, procesexpert of functioneel beheerder? Of wegwijs worden in een nieuwe of gewijzigde applicatie? BE impulse helpt hierbij. Met inhoudelijke kennis van de processen en de applicaties nemen wij jullie stap voor stap mee zodat iedereen z'n werk goed kan uitvoeren.

Meer info