BE your own Impulse!
 
 

Nieuws


Terug naar overzicht

20-06-2023

"Ik word de beste testcoördinator van Nederland"

Onze website barst van de informatie over projecten die we doen, expertises die we in huis hebben en diensten die we aanbieden. Maar er is nog zoveel meer moois om over te vertellen. Wat dacht je van onze mensen; de echte experts die, naar eigen zeggen, iedere dag met een brede glimlach de voordeur achter zich dichttrekken voor een nieuwe dag vol uitdagingen. Daarom geven we in deze miniserie verschillende BE impulse krachten een stem, met vandaag bij de aftrap: Yvonne!

Ik durfde niet maar heb het toch gedaan
"Na 23 jaar bij een woningcorporatie gewerkt te hebben merkte ik dat het begon te knagen", zo vertelt Yvonne over haar eerste beweging richting een andere baan. "Ik vond het te gek om op verschillende projecten mee te draaien en kwam in aanraking met allerlei werkgebieden en applicaties. Toch sloeg de verveling toe en had ik het idee niet echt verder te komen." Destijds had Yvonne al contact met Bertine en Eline van BE impulse, en toen bekend was dat Yvonne op zoek was naar iets nieuws waren zij dan ook de eersten die aan de telefoon hingen.

"Ik durfde in eerste instantie niet", zo vervolgt Yvonne haar verhaal. "Ik was gewend om parttime te werken met genoeg tijd voor mijn kind, en om iedere dag op de fiets te springen en binnen tien minuten op mijn werk te zijn. De overstap naar BE impulse betekende onzekerheid, maar toch won de nieuwsgierigheid en heb ik de stap gemaakt." Met een stralend gezicht voegt Yvonne hieraan toe: "En daar heb ik geen seconde spijt van gehad."

Er heerst een hele fijne sfeer
Op de vraag wat BE impulse dan zo'n fijne plek maakt om te werken, vertelt Yvonne over het contact onderling. "Bertine en Eline wisten dat ik het spannend vond om de gok te wagen en hebben me daar heel goed in ondersteund. Ze snappen de uitdagingen waar een werkende moeder soms tegenaan loopt, dus ik heb me vanaf het eerste moment begrepen en gesteund gevoeld. Er heerst echte girlpower!"

Aan ambities geen gebrek
"Ik merk dat ik nog veel aan Bertine en Eline vraag", zo gaat Yvonne verder over de huidige situatie. "Het is natuurlijk fijn om een back-up te hebben in het geval van vragen, maar ik wil alles zelf kunnen. Daarom heb ik mezelf afgelopen Kerst als doel gesteld de beste testcoördinator van Nederland te worden." Na deze krachtige afsluiter van een inspirerend gesprek bestaat er wat ons betreft geen twijfel over deze uitspraak.

Ben je benieuwd naar verhalen van de collega's van Yvonne? Hou dan onze website in de gaten voor het vervolg van deze miniserie.



Terug naar overzicht



Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste informatie, interessante weetjes en ontwikkelingen?