BE your own Impulse!
 
 

Nieuws


Terug naar overzicht

17-07-2023

"Hoe ik iedere dag de uitdaging vind waar ik naar op zoek ben"

In deel twee van onze miniserie over de krachten van BE impulse praten we met Jamille: applicatiebeheerder, testcoördinator en vliegende keep. Dat Jamille over meer kennis en ervaring beschikt dan haar leeftijd doet vermoeden werd al snel duidelijk, dus hou bij het lezen van haar verhaal goed in gedachten dat zij pas 27(!) is.

Kom gewoon bij ons
"Ik ben in 2019 afgestudeerd binnen het domein van Sociaal Juridische Dienstverlening en woon samen met mijn vriend en dochter. Tijdens mijn stage ben ik bij Bo-Ex terechtgekomen, waar ik na het afronden van mijn studie ben blijven werken." Het was ook al in die periode dat Jamille in contact kwam met BE impulse. "We werkten in die tijd heel fijn samen aan diverse projecten, zoals destijds de migratie naar R19, de implementatie van IRIS en de visie op dienstverlening. Tussendoor zei Eline wel eens: 'kom gewoon bij ons!' Ik vond dit toen nog veel te spannend en heb het aanbod afgeslagen.

Na mijn werkzaamheden als bewindvoerder ben ik een jaar leidinggevende geweest binnen de horecabranche. Het gaf me rust en tijd om na te denken wat ik nou écht wilde. Toen ik tijdens die periode contact opnam met Eline heb ik gezegd: ik ben er klaar voor, let’s do it!"

Met mijn neus in de boter
"Vlak na mijn zwangerschapsverlof kon ik starten aan mijn eerste klus; de fusie tussen Viveste en Mitros, dat tot Woonin heeft geleid. Het is een grote woningcorporatie en er kwam meteen ontzettend veel op me af. Hier moest ik echt aan wennen. Ik ben nu heel bij dat dit mijn eerste klus was. Tijdens het project heb ik veel geleerd en heeft het me ook de bevestiging en energie gegeven om lekker door te gaan. Daardoor ben ik inmiddels ook weer terug op het honk van Bo-Ex. Ik vervang daar nu iemand die met verlof is in de rol van applicatiebeheerder voor IRIS, en werk ook nog bij Zayaz als een soort vliegende keep."

Wat maakt BE impulse zo leuk om voor te werken?
Over deze vraag hoeft Jamille niet lang na te denken, en er verschijnt dan ook snel een brede glimlach. "Ik vind het heel leuk om op projectbasis te werken. Ik ben altijd op zoek naar afwisseling zodat ik de uitdaging in mijn werk behoud. Dat is precies wat me zo aanspreekt in het werken op projectbasis. Daarbij vind ik het ook ontzettend leuk om nieuwe mensen te leren kennen en een kijkje te nemen bij al die verschillende woningcorporaties. Zo blijf ik iedere dag de uitdaging vinden waar ik naar op zoek ben."

Ben je benieuwd naar andere verhalen van de BE impulse krachten? Hou dan zeker onze website in de gaten voor nieuwe artikelen.



Terug naar overzicht



Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste informatie, interessante weetjes en ontwikkelingen?